Valnøtt- og mandelterte

Tertebunn med fyll av honning, mandler og valnøtter

1 springform

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Valnøtt- og mandelterte

Tertedeig:

3 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 dl melis
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
100 g smør
1 egg

Valnøtt- og mandelfyll:

3 egg
1,5 dl honning
25 g smeltet smør
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
revet appelsinskall fra en usprøytet appelsin
2 pakker Dr. Oetker Hakkede Mandler (100g)
100 g valnøtter

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning tertebunn

Bland mel, salt, melis og vaniljesukker. Smuldre i smøret. Tilsett eggene og elt sammen til en deig. Dekk deigen med plastfolie og legg i kjøleskapet i minst en time.

2

Elt deretter deigen lett, og trykk den ut i en smurt springform, ca 24 cm i diameter.

3

Valnøtt- og mandelfyll

Sett ovnen på 175 grader. Rist de hakkede mandlene raskt i en tørr stekepanne.

4

Visp sammen honning, egg, smør, vaniljesukker og revet appelsinskall. Tilsett mandler og valnøtter. Hell fyllet over tertebunnen.

5

Stek på 175 grader i 30-40 min. La kaken avkjøles helt før servering.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei