Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Veganske Brownies

Bytt ut smør med kokosolje og melk med soyamelk, og lag nydelige brownies med rik sjokoladesmak.

9 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Veganske Brownies

Ingredienser:

150 g kokosolje
200 g sukker
100 g mørk sjokolade 70%
50 g hakket, mørk sjokolade 70%
200 ml soyamelk
3 ts sitronsaft (saften av en 1/2 sitron)
100 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g Dr. Oetker Bakekakao
1 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract

preparation

Tilberedning

1

Forvarm stekeovene til 180°C.
Kle en bakeform ca 20x20 cm med bakepapir.
Ha sitronsaften i soyamelken og rør rundt inntil blandingen begynne å tykne og sett det til side.

2

Smelt kokosolje og 100 gram mørk sjokolade over vannbad. Rør til alt er smeltet, og sett det så til side for avkjøling.

Bland mel, bakepulver, bakekakao og sukker i en bolle.

Rør inn den smeltede sjokoladeblandingen, tilsett soyamelkblandingen og vaniljeekstrakt. Rør til alt er bare akkurat blandet sammen.

3

Ha røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø på den hakkede sjokoladen og stek kaken i 30-35 minutter. Når kaken er ferdig vil midten av kaken være litt løs mens kantene er faste. La kaken avkjøles i formen, midten av kaken vil bli fastere under avkjøling.

Når kaken er avkjølt tas den ut av formen og deles i ni biter.