Veganske Brownies

Bytt ut smør med kokosolje og melk med soyamelk, og lag nydelige brownies med rik sjokoladesmak.

9 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Veganske Brownies

Ingredienser:

150 g kokosolje
200 g sukker
100 g mørk sjokolade 70%
50 g hakket, mørk sjokolade 70%
200 ml soyamelk
3 ts sitronsaft (saften av en 1/2 sitron)
100 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g Dr. Oetker Bakekakao
1 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract

preparation

Tilberedning

1

Forvarm stekeovene til 180°C.
Kle en bakeform ca 20x20 cm med bakepapir.
Ha sitronsaften i soyamelken og rør rundt inntil blandingen begynne å tykne og sett det til side.

2

Smelt kokosolje og 100 gram mørk sjokolade over vannbad. Rør til alt er smeltet, og sett det så til side for avkjøling.

Bland mel, bakepulver, bakekakao og sukker i en bolle.

Rør inn den smeltede sjokoladeblandingen, tilsett soyamelkblandingen og vaniljeekstrakt. Rør til alt er bare akkurat blandet sammen.

3

Ha røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø på den hakkede sjokoladen og stek kaken i 30-35 minutter. Når kaken er ferdig vil midten av kaken være litt løs mens kantene er faste. La kaken avkjøles i formen, midten av kaken vil bli fastere under avkjøling.

Når kaken er avkjølt tas den ut av formen og deles i ni biter.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei