Flag

Veganske Brownies

9 stykker
Enkel
50 minutter
Bytt ut smør med kokosolje og melk med soyamelk, og lag nydelige brownies med rik sjokoladesmak.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Du kan bruke mandelmelk i stedet for soyamelk.
Oppskriftstips
Det smaker ekstra godt med en kule vegansk is ved siden av.
Oppskriftstips
Tilsett gjerne litt hakkede hasselnøtter i røren.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
150 gkokosolje
200 gsukker
100 gmørk sjokolade 70%
50 ghakket, mørk sjokolade 70%
200 mlsoyamelk
3 tssitronsaft (saften av en 1/2 sitron)
100 ghvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
50 gDr. Oetker Bakekakao
1 tsTaylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
1

Forvarm stekeovene til 180°C.
Kle en bakeform ca 20x20 cm med bakepapir.
Ha sitronsaften i soyamelken og rør rundt inntil blandingen begynne å tykne og sett det til side.

2

Smelt kokosolje og 100 gram mørk sjokolade over vannbad. Rør til alt er smeltet, og sett det så til side for avkjøling.

Bland mel, bakepulver, bakekakao og sukker i en bolle.

Rør inn den smeltede sjokoladeblandingen, tilsett soyamelkblandingen og vaniljeekstrakt. Rør til alt er bare akkurat blandet sammen.

3

Ha røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø på den hakkede sjokoladen og stek kaken i 30-35 minutter. Når kaken er ferdig vil midten av kaken være litt løs mens kantene er faste. La kaken avkjøles i formen, midten av kaken vil bli fastere under avkjøling.

Når kaken er avkjølt tas den ut av formen og deles i ni biter.

Oppskriftstips

  • Du kan bruke mandelmelk i stedet for soyamelk.
  • Det smaker ekstra godt med en kule vegansk is ved siden av.
  • Tilsett gjerne litt hakkede hasselnøtter i røren.