Whoopiefrosker og whoopiemarihøner

Søte og sjarmerende fristelser for barn.

ca. 25 stykker

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Whoopiefrosker og whoopiemarihøner

Whoopiedeig:

2 egg
40 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
75 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Til å strø:

litt sukker

Fyll:

litt sjokoladepålegg

Pynt:

Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Konditorfarger
Dr. Oetker Chokodekor + litt smeltet sjokolade evt. Dr. Oetker Dekorskrift

preparation

Tilberedning

1

Forberedelser

Ha bakepapir på en stekeplate. Forvarm stekeovnen.

Over-/undervarme 180 °C

Varmluft 160 °C

2

Whoopiedeig

Visp egg med en mikser på høyeste hastighet i 1 minutt. Bland sukker og vaniljesukker, og bland med eggene, visp i 3 minutter til. Bland mel og bakepulver, og tilsett dette mens man visper på laveste hastighet.

Ha deigen over i en sprøytepose med rund tupp (Ø ca. 10mm), og lag kaker på ca. 2,5cm. i diameter. Strø kakene med litt sukker, og stek midt i ovnen i 10-12 minutter.

Flytt kakene med bakepapiret over på en rist, og la dem avkjøles. Så kan kakene løsnes forsiktig fra papiret.

3

Fyll

Smør sjokoladepålegg på halvparten av kakene, og sett dem sammen to og to.

4

Marihøner (ca. 15 stk.)

Farg ca. halvparten av sukkerfondanten med rød konditorfarge. Kjevle ut sukkerfondanten til en tynn leiv. Stikk ut sirkler på størrelse med kakene (Ø ca. 4cm) i fondanten. Stikk deretter ut små "ovaler" på hver sirkel. Legg sirklene på kakene, og trykk dem lett på plass. Bruk baksiden av en kniv til å definere vingene. Pynt med sjokoladestrøssel, og litt smeltet sjokolade eller dekorskrift for å lage øyne og prikker.

5

Frosker (ca. 10 stk.)

Farg resten av sukkerfonadnten med grønn konditorfarge. Kjevle ut sukkerfondanten til en tynn leiv. Stikk ut sirkler på størrelse med kakene (Ø ca. 4cm) i fondanten. Legg sirklene på kakene, og trykk dem lett på plass. Rull en ca. 7 cm lang pølse, og fest den rundt kaken med litt smeltet sjokolade eller dekorskrift. Form deretter to kuler til øyne, og sett på kaken. Lag pupiler med sjokoladestrøssel eller smeltet sjokolade. Lag en V-form med baksiden av en kniv på frosken for å definere ryggen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei