Surdeig

Bak de nydeligste bakverk med surdeig!

Surdeig og surdeigsbrød er blitt mer og mer populært, og det kan vi godt forstå. Surdeig gir brødet nydelig smak, sprø skorpe og flotte luftbobler. I tillegg holder brødet seg ferskt og saftig lenge.

Hvis du vil prøve deg på surdeigsbaking, finner du mange gode oppskrifter her på siden. La deg gjerne også inspirere til å skape dine egne mesterverk.

Dr. Oetker Surdeig

Går du og drømmer om hjemmebakt surdeigsbrød, men har ikke tid eller overskudd til å fore en surdeig hver deg? Da har vi den perfekte løsningen for deg!

Med Dr. Oetker Surdeig kan du raskt og enkelt bake nydelige surdeigsrundstykker og brød, helt uten jobben med å starte og vedlikeholde en surdeig.

En pose Dr. Oetker Surdeig består av både tørket surdeig og tørrgjær, på en slik måte hjelper gjæren med å sette fart på surdeigen og får brødet til å heve på rekordfart. Dr. Oetker Surdeig får ikke brødet til å smake spesielt surt, men bidrar med surdeigens andre egenskaper så du enkelt kan lage godt og saftig surdeigsbrød. Fordi Dr. Oetker Surdeig ikke får brødet til å smake så surt, er det også perfekt å bruke hvis du vil bake søt bakst som kanelboller.

1 pakke Surdeig passer til ca. 500 g mel, og tilsettes sammen med melet.

Oppskrifter med surdeig

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei