Dekortips: Sjokoladeblomster
ca. 1 uten enhet
Enkel
30 minutter
Kan også dekoreres med kakepynt.
Ingredienser
Slik gjør du
Totalt :
30 minutter
Tilberedelse :
30 minutter
1
Tegn blomster på et stykke bakepapir. Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og fyll i en liten sprøytepose. Lag omrisset av blomsten med den mørke sjokoladen og sett brettet til avkjøling.
2
Når den mørke sjokoladen er stivnet smeltes den hvite sjokoladen over vannbad. Fyll sjokoladen i en liten sprøytepose og fyll kronbladene. Om du ønsker å dekorere med strøssel, strø det over før blomstene settes til avkjøling.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER