1. Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin).
2. Rør inn ett og ett egg.
3. Sikt inn hvetemel, bakepulver og krydder og bland sammen så det blir en jevn masse.
4. Rør inn melken og de knuste pepperkakene til slutt.
5. Settes midt i oven på ca. 175 grader (varmluft) ca.45-55 minutter. Avkjøles.
Montering
Skjær av toppen for å gjøre kaken litt flatere og del bunnen i tre like store deler. Sett bunnen på et fat og slå en kakering rundt. Fordel ostekremen på to lag og ta av ringen. Stryk opp kaken med resten av kremen. Den skal se ut som en «naked cake». Plasser sjokoladejuletrærne på kaken ved å stikke saltstengene nedi kaken. Kaken trenger ikke kjøling og kan oppbevares i romtemperatur i mange dager. Pakk inn i plast så den ikke tørker ut.
Rør alle de romtempererte ingredienser sammen med en miksmaster. Pisk til kremen er glatt.
Sjokoladen tempereres og has i plastpose eller i et kremmerhus av papir. Klipp et passe stort hull og lag «grener» av sjokoladen. Legg på Dr. Oetker Taste of Christmas Julefigurer og Snøkrystaller. Sett i kjøleskap for å stivne. Spray på litt gull eller sølv Dr. Oetker Glitterspray på trærne.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker