Bursdagskake

I langpanne

10 - 12 kakestykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bursdagskake

Kakebunn:

250 g mykt smør (romtemperert)
2 dl sukker
2 egg , romtemperert
3 dl hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 ss Dr. Oetker Vanilla Paste
1 dl melk + 1 dl til dynking etter avkjøling

Frosting:

250 g melis
225 g usaltet smør , mykt
200 g kremost
1 ss Dr. Oetker Vanilla Paste

Dekor:

1 pakke Dr. Oetker Hvit Sukkerfondant
Dr. Oetker Konditorfarger
Dr. Oetker Strøssel Mix

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning kakebunn

Sett stekeovnen på 175°C. Smør en langpanne ca. 20x30cm og ha i litt mel som ristes ut i pannen.

Pisk smør, vanilla paste og sukker med en håndmikser til en hvit og luftig masse. Tilsett egg og pisk godt. Bland bakepulver i melet og bland det i deigen vekselvis med melken. Hell blandingen i langpannen og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Sett til avkjøling. For ekstra høyde på kaken, repeter bakingen og ha flere lag.

2

Tilberedning frosting

Bland sammen mykt smør og sukker med håndmikser på lav styrke, til det er mykt og luftig. Bland så inn kremost og vanilla paste til en myk konsistens.

3

Montering og dekorering

Dynk kaken med melk. Farg baller av fondant med konditorfarger, press dem lett flate og form til ballonger. Dekk kaken med frosting, og lag en dekorativ bord med en sprøytepose. Dekorer med ballonger på toppen, og ta strøssel på sidene av kaken. Form evt. årstall på toppen.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei