Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Dekortips: Sjokoladeblomster

Kan også dekoreres med kakepynt.

om 1 uten enhet

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Sjokoladeblomster

Ingredienser:

mørk sjokolade , smeltet
hvit sjokolade , smeltet
Dr. Oetker Neon Mix , om ønskelig

preparation

Tilberedning

1

Tegn blomster på et stykke bakepapir. Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og fyll i en liten sprøytepose. Lag omrisset av blomsten med den mørke sjokoladen og sett brettet til avkjøling.

2

Når den mørke sjokoladen er stivnet smeltes den hvite sjokoladen over vannbad. Fyll sjokoladen i en liten sprøytepose og fyll kronbladene. Om du ønsker å dekorere med strøssel, strø det over før blomstene settes til avkjøling.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.