Dekortips: Sjokoladeblomster

Kan også dekoreres med kakepynt.

om 1 uten enhet

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Dekortips: Sjokoladeblomster

Ingredienser:

mørk sjokolade , smeltet
hvit sjokolade , smeltet
Dr. Oetker Neon Mix , om ønskelig

preparation

Tilberedning

1

Tegn blomster på et stykke bakepapir. Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og fyll i en liten sprøytepose. Lag omrisset av blomsten med den mørke sjokoladen og sett brettet til avkjøling.

2

Når den mørke sjokoladen er stivnet smeltes den hvite sjokoladen over vannbad. Fyll sjokoladen i en liten sprøytepose og fyll kronbladene. Om du ønsker å dekorere med strøssel, strø det over før blomstene settes til avkjøling.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv

Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei