Glutenfri gresskarkake med mandler

Glad i gresskar? Prøv vår glutenfrie gresskarkake med glasur av hvit sjokolade.

16 - 20 porsjoner

Middels 25 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Glutenfri gresskarkake med mandler

Kakebunn:

300 g hokkaidogresskar
5 egg str. M/L
70 ml agavesirup
1 knivsodd salt
250 g mandelmel
3 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts kanel
1 ss maisstivelse

Glasur med hvit sjokolade:

150 g hvit sjokolade
2 ss solsikkeolje
ca. 0,5 - 1 ts Dr. Oetker Grønn Konditorfarge
15 g gresskarfrø , hakkede

preparation

Tilberedning

Sett stekeovnen på 165 °C over- og undervarme eller 155 °C varmluft.

1

Kakebunn

Riv gresskaret grovt. Ha gresskar i en bolle og tilsett egg, agavesirup, salt, mandelmel, bakepulver, kanel og maisstivelse. Rør det godt sammen.

Kle en langpanne (20 x 30 cm) med bakepapir. Fordel kakerøren jevnt i formen. Stek kaken midt i ovnen i ca. 30 minutter. Kjenn etter med en bakepinne om den er ferdig stekt. Det skal ikke henge noe deig på pinnen. La kaken avkjøles helt.

2

Glasur av hvit sjokolade

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Rør så inn oljen og den grønne konditorfargen.

Ta den avkjølte kaken ut av formen. Hell sjokoladen på kaken og fordel den jevnt utover. Dryss over de hakkede gresskarkjernene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei