Ha vann, sukker, flytende glukose, sitronekstrakt, sitronsyre og gul konditorfarge i en kjele. Sett på middels varme og varm opp blandingen under jevnlig omrøring i 10 minutter, de siste par minuttene skal blandingen koke. Ta massen av varmen og la den avkjøles til ca. 80 °C. Bruk et termometer for å måle temperaturen.
Legg gelatinbladene i kaldt vann mens massen avkjøles litt.
Kryst gelatinbladene og løs de opp sukkerlaken. Rør det godt sammen.
Smør en form (20 x 20 cm) med smaksnøytral olje og hell blandingen i formen. Sett gelégodteri i kjøleskap noen timer til det har satt seg.
Like før servering deles gelégodteriet i terninger og rulles i sukker (Gelégodteriet begynner å væske/ blir fuktig om det står for lenge i sukker)
Rull gelégodteriet i maizena i stedet for sukker. På denne måten tørker sidene ut slik at de ikke klistrer seg sammen.
OPPSKRIFTER
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Tilberedelse :150 minutter20 - 30 stykker