Marokkansk appelsinmandelkake

Saftig kake med mandler og appelsin.

ca. 12 stykker

Enkel 80 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Marokkansk appelsinmandelkake

Ingredienser:

4 appelsiner
175 g smør
200 g malte mandler
3 egg
270 g sukker
180 g hvetemel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver
1 klype salt

Dekorasjon:

kanel etter ønske
1 pakke Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett ovnen på 175 °C varmluft.

2

Smelt smøret i en kjele og sett den til side.

3

Riv appelsinskallet med en fin rasp, unngå den hvite delen av skallet som smaker bittert. Press saften fra alle appelsinene.

4

Visp sukker og egg til en luftig røre. Bland sammen mel, bakepulver og salt, og vend det i røren. Vend inn malte mandler og så det smeltede smøret. Tilsett 1/4 av appelsinsaften og det revne appelsinskallet.

5

Smør og strø en springform. Hell røren i formen og stek kaken i 40- 45 minutter. La den avkjøle.

6

Dekorasjon

Fordel resten av appelsinsaften over kaken og strø et tynt fint lag med kanel. Dekorer med mandelflak.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei