Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Muldvarpkake

En spennende kake med sjokolade, hasselnøtter og mandariner.

om 12 stykker

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Muldvarpkake

Sjokoladebunn:

4 egg
125 g smør
2 dl sukker
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 dl hvetemel
2 ss Dr. Oetker Bakekakao
3 ts Dr. Oetker Bakepulver
50 g hakkede hasselnøtter
100 g hakket sjokolade lys eller mørk

Fyll:

2 hermetiske mandariner (bokser)
2 bananer
2 ss sitronsaft
4 dl fløte
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Rør smør, vaniljesukker og sukker luftig og hvitt. Tilsett ett og ett egg.

2

Bland mel, kakao, bakepulver, hasselnøtter og hakket sjokolade. Vend blandingen inn i røren.

3

Hell deigen i en smurt og melet springform, ca. 26 cm.

4

Stekes på 180°C i ca. 30 minutter. Avkjøl bunnen.

5

Skjær av et 1 cm høyt lokk av bunnen men la det være igjen ca. 1 cm rundt kanten. Lokket smuldres i en skål.

6

Hell av laken til mandarinene, skrell bananene og del dem på langs. Drypp sitronsaft over bananene, og legg dem på sjokoladebunnen. Fordel mandarinene over bananene.

7

Visp fløten sammen med vaniljesukkeret. Legg kremen som en kuppel over frukten og strø den smuldrede kakebunnen over til slutt. Trykk gjerne lett så smulene fester seg. La kaken stå kaldt minst en time før servering.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.