Saftig julekake

En annerledes julekake med epler og kandisert frukt

12 skiver

Middels 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Saftig julekake

Ingredienser:

125 g mykt smør
125 g sukker
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
2 egg
300 g hvetemel
2,5 ts Dr. Oetker Bakepulver
1,25 dl melk

Fyll:

1 pakke Dr. Oetker Røde Cocktailbær (100g)
50 g Dr. Oetker Sukat
1 eple i terninger, drysset med kanel og sukker

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Pisk smør og sukker luftig, og tilsett. Pisk i ett egg av gangen. Pass på så det blir godt pisket. Ha bakepulver i melet, og sikt inn vekselvis med melken. Start og avslutt med mel.

2

Ha halvparten av deigen i en smurt og meldrysset 2 l brødform. Legg eplebiter, sukat og cocktailbær over deigen, og bland lett med en skje. Ha så resten av deigen over og glatt ut overflaten.

3

Kaken stekes i 50-60 minutter pa 180˚C over-/undervarme. La kaken avkjøles litt, før den vendes ut på en rist.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei