Sitronmåne

- Hjemmelaget som gleder

ca. 1 springform

Enkel 100 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sitronmåne

Ingredienser:

150 g smør
2 dl sukker
revet sitronskall fra en vasket sitron
2 egg
4 ss sitronsaft
Dr. Oetker Hakkede Mandler (1 pose, 50 gram)
2,5 dl hvetemel
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
1 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 dl melk

Glasur:

3 dl melis
Dr. Oetker Konditorfarger - gul
ca. 3 ss sitronsaft

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Rør smør, sukker og sitronskall mykt og smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Rør i mandler og sitronsaft.

2

Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver og vend det forsiktig inn i røren sammen med melken.

3

Hell røren i en smurt springform, ca 22 cm diameter. Stek i ca. 45 minutter på 175 °C.

4

Kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig, steketiden varierer på ulike ovner. La kaken avkjøle under et kjøkkenhåndkle.

5

Glasur

Rør sammen melis, sitronsaft og konditorfarge til en smidig glasur. Del kaken i to og legg på glasuren på begge halvdelene.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei