Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladebrownies med avocado

Ikke bare inneholder avokado sunt fett, den gjør også at sjokoladen smaker mer intenst og kaken blir saftig og deilig.

om 12 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladebrownies med avocado

Ingredienser:

2 avokadoer
90 g lys sjokolade
90 g mørk sjokolade
3 egg , store
150 g brunt sukker
50 g Dr. Oetker Bakekakao
70 g malte mandler
0,5 ts Dr. Oetker Natron
1 Dr. Oetker Vaniljestang

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Forvarm stekeovnen til 190 °C.

2

Smelt sjokoladen over vannbad og la det avkjøles litt.

3

Pisk egg og brunt sukker i en bolle. Tilsett den smeltede sjokoladen, kakaopulver, malte mandler, frøene fra vaniljestangen og natron og rør godt.

4

Mos avokadoene godt slik at det ikke er klumper igjen og tilsett i kakerøren. Bland godt.

5

Smør en dyp bakeform i metall (ca 20x20x3 cm) lett og kle den med bakepapir.

Hell røren i formen og fordel den jevnt. Stek kaken i ca. 35 minutter, sjekk med en bakepinne om kaken er ferdig. La den avkjøles i formen før den deles opp og serveres.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.