Sjokoladebrownies med avocado

Ikke bare inneholder avokado sunt fett, den gjør også at sjokoladen smaker mer intenst og kaken blir saftig og deilig.

ca. 12 stykker

Middels 20 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladebrownies med avocado

Ingredienser:

2 avokadoer
90 g lys sjokolade
90 g mørk sjokolade
3 egg , store
150 g brunt sukker
50 g Dr. Oetker Bakekakao
70 g malte mandler
0,5 ts Dr. Oetker Natron
1 Dr. Oetker Vaniljestang

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Forvarm stekeovnen til 190 °C.

2

Smelt sjokoladen over vannbad og la det avkjøles litt.

3

Pisk egg og brunt sukker i en bolle. Tilsett den smeltede sjokoladen, kakaopulver, malte mandler, frøene fra vaniljestangen og natron og rør godt.

4

Mos avokadoene godt slik at det ikke er klumper igjen og tilsett i kakerøren. Bland godt.

5

Smør en dyp bakeform i metall (ca 20x20x3 cm) lett og kle den med bakepapir.

Hell røren i formen og fordel den jevnt. Stek kaken i ca. 35 minutter, sjekk med en bakepinne om kaken er ferdig. La den avkjøles i formen før den deles opp og serveres.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei