Flag

Sjokoladefudge

ca. 20 - 25 stykker
Middels
40 minutter
Hjemmelaget godteri som er fine å gi i gaver.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
3 dlfløte
3 dlsukker
1 dlsirup
50 gsmør
2 ssDr. Oetker Flytende glukose
1 klypesalt
100 gmørk sjokolade
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Flytende glukose
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Tilberedning

Bland kremfløte, sukker og sirup i en tykkbunnet gryte. Kok opp og sett i et steketermometer. La koke til blandingen er 120 grader.

2

Rør i smør, salt, vaniljesukker og glukose. Kok 1 minutt.

3

Ta gryten av kokeplaten og tilsett sjokoladen i biter. Rør om og hell røren i en form (20X30 cm) kledd med bakepapir. Settes kjølig til røren stivner.

4

Skjær ut biter med kniv. Oppbevares kjølig.