Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sjokoladefudge

Mmm...

om 20 - 25 stykker

Enkel 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladefudge

Ingredienser:

3 dl fløte
3 dl sukker
1 dl sirup
50 g smør
2 ss Dr. Oetker Flytende glukose
1 klype salt
100 g mørk sjokolade
1 ss Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Bland kremfløte, sukker og sirup i en tykkbunnet gryte. Kok opp og sett i et steketermometer. La koke til blandingen er 120 grader.

2

Rør i smør, salt, vaniljesukker og glukose. Kok 1 minutt.

3

Ta gryten av kokeplaten og tilsett sjokoladen i biter. Rør om og hell røren i en form (20X30 cm) kledd med bakepapir. Settes kjølig til røren stivner.

4

Skjær ut biter med kniv. Oppbevares kjølig.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.