Sjokoladelangpannekake med Nesquik®

En mild og god sjokoladelangpannekake, som fint kan lages kvelden før. Sjokoladekaken er perfekt for de som foretrekker lys sjokolade.

16 - 20 porsjoner

Middels 35 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sjokoladelangpannekake med Nesquik®

Kakebunn:

190 g smør , romtemperert
250 g sukker
2 ts Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3 egg str. M/L
375 g hvetemel
3 ts Dr. Oetker Bakepulver
0,5 ts salt
60 g Nesquik®
2,5 dl melk (evnt. kjernemelk)

Glasur:

50 g smør , romtemperert
250 g melis
60 g Nesquik®
2 - 3 ss melk

Dekorasjon:

Dr. Oetker Chokodekor

preparation

Tilberedning

Sett stekeovnen på 190 °C over- og undervarme.

1

kakebunn

Pisk smør, sukker og vaniljesukker med en håndmikser til blandingen er lys og luftig. Tilsett eggene ett om gangen og pisk grundig etter hvert egg. 

Bland mel, bakepulver, salt og Nesquik® sammen i en annen bolle. Sikt det i den piskede blandingen, tilsett melk og rør røren sammen.

Fordel røren i en smurt og meldrysset langpanne(20 x 30 cm) eller en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen i 40-45 minutter. Kjenn etter med en bakepinne om kaken er stekt ferdig. Det skal ikke være noe kakebunn på bakepinnen. La kaken bli helt avkjølt før glasuren legges på.

2

Glasur og dekorasjon

Bland smør, melis og Nesquik® godt sammen i en bolle. Rør litt og litt melk i blandingen til glasuren får samme konsistens som romtemperert smør. Bruk gjerne en spatula til å fordele glasuren jevnt over den avkjølte kaken.

Dryss strøssel utover kaken.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei