Flag

Sprø flarn med krem

ca. 10 - 12 stykker
Enkel
40 minutter
Nydelig sommerdessert med jordbær.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Flarn
50 gmykt smør
0,75 dlstrøsukker
1 dlDr. Oetker Flytende glukose
1 dlhvetemel
Fyll
3 dlfløte
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
jordbær til dekorasjon

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Flytende glukose
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Flarn

Sett ovnen på 175 grader. Rør sammen smør, sukker, glukose og mel.


Fordel deigen i små porsjoner på en stekeplate med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter, til de begynner å få fin farge. La flarnene avkjøles på stekeplaten.

2

Fyll

Visp fløte og vaniljesukker til krem. Ha kremen i en sprøytepose med stjernetupp.

3

Legg en flarn på en tallerken og sprøyt på kremen. Dekk med en annen flarn, og dekorer med ferske jordbær.