Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Sukkerbrød uten gluten og laktose

Hjemmelaget sukkerbrød smaker best! Denne oppskriften er egnet også for allergikere.

1 springform

Middels 40 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Sukkerbrød uten gluten og laktose

Ingredienser:

5 egg str. M/L
170 g sukker
65 g potetmel
60 g rismel
2 ts Dr. Oetker Bakepulver

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett stekeovnen på 200°C.

2

Visp egg og sukker luftig med en elektrisk visp i 4-5 minutter. Bland potetmel, rismel og bakepulver godt sammen i en skål, og sikt inn i eggemassen. Vend forsiktig deigen sammen. Ha deigen over i en smurt springform (24cm), gjerne med bakepapir i bunnen, og stek sukkerbrødet i 20-25 minutter.

Kjenn etter med en bakepinne om sukkerbrødet er ferdigstekt. Det må ikke sitte igjen deig på pinnen. Hvis kaken får for mye farge i ovnen, kan du legge aluminiumsfolie over mens den steker ferdig. La sukkerbrødet avkjøles helt på en rist, og del den i 3 kakebunner.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.