Kanelkake med kaffeglasur
ca. 18 - 20 kakestykker
Enkel
Saftig langpannekake med kulturmelk
Ingredienser
Slik gjør du
Liten langpanne
Kakedeig
125 g
smeltet smør
400 g
sukker
5 dl
skummet kulturmelk
400 g
hvetemel
4 ts
kanel
2 ts
Glasur og pynt
50 g
mykt smør
250 g
melis
0,5 dl
sterk kaffe
1 ss
Dr. Oetker Cupcake Stars
Tilberedelse :
40 minutter
1
Tilberedning
Sett stekovnen på 200 °C over- og undervarme.
2
Pisk smør og sukker sammen i en bolle. Tilsett skummet kulturmelk og rør det sammen med siktet hvetemel, kanel og natron.
3
Hell røren i en liten langpanne (20x30 cm) dekket med bakepair. Stek kaken midt i ovnen i 25-30 minutter og avkjøl den på rist.
4
Glasur og pynt
Pisk en glasur av smør, melis, vaniljesukker, kaffe og kakao. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med stjernestrøssel.
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?
OPPSKRIFTER