Bringebærpai

Med fyll av bringebær og marsipan.

10 - 12 kakestykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bringebærpai

Deig:

125 g smør
100 g melis
200 g hvetemel
1 egg
0.5 Dr. Oetker Vaniljestenger

Fyll:

250 g marsipan
250 g sukker
4 - 5 eggehviter
250 g bringebær (eller andre bær etter ønske)

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Skrap ut frøene fra en halv vaniljestang og bland dem i melisen. Bland sammen mel og melis. Del smøret i terninger. Tilsett smør og egg i melblandingen, og jobb deigen raskt sammen. Pakk deigen i plast, og la den hvile en time i kjøleskap.

Sett ovnen på 175 °C.

2

Spar 1/3 av deigen og kjevle/trykk ut resten. Legg den i en smurt form, og fordel bringebærene over paibunnen. Riv marsipanen og bland det med sukker og eggehviter til en jevn og klumpfri masse. Fordel massen over bringebærene og avslutt med å lage et rutenett av resten av deigen.

3

Stek paien i ca. 30-40 minutter til den er gylden. Server den gjerne lunken med vispet krem eller vaniljeis.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei