Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Bringebærpai

Med fyll av bringebær og marsipan.

10 - 12 kakestykker

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Bringebærpai

Deig:

125 g smør
100 g melis
200 g hvetemel
1 egg
0.5 Dr. Oetker Vaniljestenger

Fyll:

250 g marsipan
250 g sukker
4 - 5 eggehviter
250 g bringebær (eller andre bær etter ønske)

preparation

Tilberedning

1

Kakedeig

Skrap ut frøene fra en halv vaniljestang og bland dem i melisen. Bland sammen mel og melis. Del smøret i terninger. Tilsett smør og egg i melblandingen, og jobb deigen raskt sammen. Pakk deigen i plast, og la den hvile en time i kjøleskap.

Sett ovnen på 175 °C.

2

Spar 1/3 av deigen og kjevle/trykk ut resten. Legg den i en smurt form, og fordel bringebærene over paibunnen. Riv marsipanen og bland det med sukker og eggehviter til en jevn og klumpfri masse. Fordel massen over bringebærene og avslutt med å lage et rutenett av resten av deigen.

3

Stek paien i ca. 30-40 minutter til den er gylden. Server den gjerne lunken med vispet krem eller vaniljeis.

Dr. Oetker produkter som brukes

Klikk på produktet for mer informasjon.