Fransk nougat

Nougatoppskrift med ristede mandler og cocktailbær.

ca. 20 stykker

Enkel 30 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Fransk nougat

Ingredienser:

3 dl sukker
1 dl Dr. Oetker Flytende glukose
1 dl honning , flytende
2 eggehviter
200 g Dr. Oetker Mandelflak
80 g Dr. Oetker Røde Cocktailbær
80 g Dr. Oetker Grønne Cocktailbær

preparation

Tilberedning

1

Fordel mandelflakene på et stekebrett med bakepapir, og rist dem til de er gyldne i stekeovnen på 140°C. Del cocktailbærene i to.

2

Bland sukker, glukose og honning i en tykkbunnet kjele. La det koke til blandingen når 140°C, bruk et kjøkkentermometer.

3

Visp eggehvitene til hvitt skum i en kjøkkenmaskin på høy hastighet. Sett deretter maskinen på lav hastighet, og tilsett sukkerblandingen i en tynn stråle uten å treffe vispen. Øk så hastigheten og visp i ca. 10 min. til massen blir lysere og får luftig konsistens. Dersom nougaten ikke kleber på fingrene når man kniper av en bit, er den klar. Rør forsiktig inn mandelflak og cocktailbær slik at det blir jevnt fordelt.

4

Dryss godt med melis på et bakepapir og fordel nougaten utover, gjerne i en liten form. Dryss melis også på toppen, og legg et bakepapir over. Trykk massen utover så overflaten blir jevn. Avkjøl nougaten i kjøleskap, og del den deretter i passende biter. Oppbevares i romtemperatur.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei