Ostekake med cocktailbær og en smak av jul

Med vanilje, sitron og pepperkaker.

1 springform

Enkel 120 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Ostekake med cocktailbær og en smak av jul

Ostefyll:

200 g Dr. Oetker Røde Cocktailbær (2 pakker)
2,5 dl fløte
1 dl sukker
200 g philadelphiaost
1 Dr. Oetker Vaniljestang
2 ss sitronsaft
4 Dr. Oetker Gelatinblader

Kjeksbunn:

100 g pepperkaker
100 g rug- eller grahamskjeks (Digestive)
50 g smeltet smør

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Finhakk halvparten av cocktailbærene og del resten av bærene i to. Legg de halve cocktailbærene med snittflaten ned i en springform. Lag gjerne et mønster.

2

Bland sukker, frøene fra vaniljestangen, hakkede cocktailbær og philadelfiaost.

3

Legg gelatinen i bløt i ca 10 minutter. Varm sitronsaften, ta opp gelatinplatene, klem ut vannet og la dem smelte i sitronsaften. Når sitronsaften er litt avkjølt røres den inn i ostemassen.Pisk fløten og vend inn i ostemassen. Hell fyllet i springformen og la den stå kjølig i minst to timer.

4

Knus pepperkakene og kjeksen og rør inn smeltet smør. Fordel kjeksblandingen jevnt over ostefyllet. La kaken stå kjølig i minimum 30 minutter før den serveres. Ta av kantene på springformen og vend kaken på et fat.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei