Vanilje- og kokoskake

Lys kake med en mild smak av vanilje og kokos.

ca. 18 - 20 porsjoner

Middels 60 minutter

Ingredienser

Ingredienser

for oppskriften Vanilje- og kokoskake

Kakedeig:

200 g mykt smør
250 g sukker
2 Dr. Oetker Vaniljestenger
5 egg str. M/L
1 dl melk
100 g kokosmel
0,25 ts salt
300 g hvetemel
1 ts Dr. Oetker Bakepulver

Topping og pynt:

250 g melis
5 ss fløte
2 ts Dr. Oetker Ekte Vaniljesukker
Dr. Oetker Minipearls

preparation

Tilberedning

1

Tilberedning

Sett stekovnen på 180 °C over- og undervarme. Smør en langpanne 22 x 30 cm.

2

Pisk smør og sukker lyst og kremete. Tilsett vaniljestang og ett og ett egg om gangen og pisk grundig etter hvert egg.

3

Tilsett melk, kokosmel, salt, siktet hvetemel og bakepulver. Pisk kun til deigen er blandet sammen og fordel den i den smurte langpannen.

Stek kaken i 30-35 minutter og avkjøl den på en rist.

4

Topping og pynt

Rør en kremet glasur av melis, fløte og vaniljesukker. Er glasuren for tynn tilsettes litt melis og er den for tykk tilsettes fløte. Dekk den avkjølte kaken med glasur og pynt med miniperler.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer.

Alltid aktiv
Analytikk og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Ja

nei