Flag
Sjokolade

Nydelige sjokoladeoppskrifter for enhver anledning

Som konfekt, i kake eller som tilsetning i cookies - sjokolade kan varieres og benyttes i det uendelige. Elsker du å bake med sjokolade og er på utkikk etter en god sjokoladeoppskrift? Dr. Oetkers forsøkskjøkken har utviklet oppskrifter i mange år, som du garantert vil lykkes med. Ønsker du å bake en saftig sjokoladekake til en bursdag? Eller en rask sjokoladekake til skoleavslutningen? Ta en titt i våre mange, varierte oppskrifter på sjokoladekaker. Prøv en ny oppskrift i dag, det er alltid gøy å oppdage en ny oppskriftsfavoritt!

3 av 3

10 resultater

6 av 10

2 av 2

4 av 4

Enkle sjokoladeoppskrifter

Er du på utkikk etter en søt gave til en du er glad i? Prøv en av våre oppskrifter på konfekt. De små bitene med nydelig sjokoladesmak er enkle å lage, og tar seg flott ut. Legg dem for eksempel i en pen gaveeske med sløyfebånd rundt, og du har den perfekte vertinnegaven klar. Eller kanskje du ønsker å skjemme bort gjestene med en fyldig sjokoladeterte eller en konfektkake? Prøv en av Dr. Oetkers oppskrifter, de vil helt sikkert falle i smak.

Sjokolade: Oppskrifter med lange tradisjoner

Sjokolade blir fremstilt at fruktene fra kakaotreet. kakaoens historie begynte omtrent 1.500 år f.Kr. hos Olmekene i Mellom-Amerika. Senere ble tradisjonene videreført av Maya-indianerne og Aztekerne. Die verdifulle kakaobønnene ble ikke bare benyttet som nytelsesmiddel, men også som betalingsmiddel og i medisin. Etter europeernes oppdagelse av Amerika kom kakaoen til Europa. Sjokoladen ble etter hvert tilsatt sukker, og ble stadig mer forfinet. Med den industrielle revolusjon ble sjokolade masseprodusert. I dag er det uendelig mange ulike sjokoladeprodukter å få tak i, så vel som sjokoladeoppskrifter som du kan overraske gjestene dine med.

1 av 1