DR. OETKER

Nydelige sjokoladeoppskrifter for enhver anledning

Som konfekt, i kake eller som tilsetning i cookies - sjokolade kan varieres og benyttes i det uendelige. Elsker du å bake med sjokolade og er på utkikk etter en god sjokoladeoppskrift? Dr. Oetkers forsøkskjøkken har utviklet oppskrifter i mange år, som du garantert vil lykkes med. Ønsker du å bake en saftig sjokoladekake til en bursdag? Eller en rask sjokoladekake til skoleavslutningen? Ta en titt i våre mange, varierte oppskrifter på sjokoladekaker. Prøv en ny oppskrift i dag, det er alltid gøy å oppdage en ny oppskriftsfavoritt!

Gode oppskrifter fra Dr. Oetker ( 1 av 1 )

Enkle sjokoladeoppskrifter

Er du på utkikk etter en søt gave til en du er glad i? Prøv en av våre oppskrifter på konfekt. De små bitene med nydelig sjokoladesmak er enkle å lage, og tar seg flott ut. Legg dem for eksempel i en pen gaveeske med sløyfebånd rundt, og du har den perfekte vertinnegaven klar. Eller kanskje du ønsker å skjemme bort gjestene med en fyldig sjokoladeterte eller en konfektkake? Prøv en av Dr. Oetkers oppskrifter, de vil helt sikkert falle i smak.

Sjokolade: Oppskrifter med lange tradisjoner

Sjokolade blir fremstilt at fruktene fra kakaotreet. kakaoens historie begynte omtrent 1.500 år f.Kr. hos Olmekene i Mellom-Amerika. Senere ble tradisjonene videreført av Maya-indianerne og Aztekerne. Die verdifulle kakaobønnene ble ikke bare benyttet som nytelsesmiddel, men også som betalingsmiddel og i medisin. Etter europeernes oppdagelse av Amerika kom kakaoen til Europa. Sjokoladen ble etter hvert tilsatt sukker, og ble stadig mer forfinet. Med den industrielle revolusjon ble sjokolade masseprodusert. I dag er det uendelig mange ulike sjokoladeprodukter å få tak i, så vel som sjokoladeoppskrifter som du kan overraske gjestene dine med.

Samtykke for sporing

Dr. Oetker og våre samarbeidspartnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å forstå hvordan du bruker websiden vår. Dette så vi bedre kan forstå din brukeratferd og tilpasse websiden vår til dine behov. Videre ønsker vi og våre partnere å bruke disse dataene til å tilby deg mer personlig tilpasset nettinnhold. Hvis du godtar dette, vennligst klikk «Enig». Ditt samtykke inkluderer at data mulig kan videresendes til USA i henhold til Art. 49 GDPR. Vennligst se personvernreglene for detaljert informasjon. Her kan du også finne mere informasjon om databehandling fra teknologi leverandører og partnere i USA. Du kan ombestemme deg når som helst.

Nødvendige funksjoner

Vi trenger disse informasjonskapslene og lignende teknologier for å muliggjøre de grunnleggende funksjonene på websiden vår. Dette inkluderer for eksempel lagring av disse innstilligene. Dette er nødvendig og kan ikke slås av i våre systemer. 

Alltid aktiv
Analyse og personalisering

I tillegg vil vi gjerne lære mer om hvordan du bruker websiden vår, slik at vi kan optimalisere den for deg og andre besøkende. Til dette formålet, bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi til å kartlegge brukeratferd, som hjelper oss å skreddersy tilbud til deg. 

Vi bruker også teknologi fra leverandører som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei

Reklamekapsler / datadeling med tredjeparter

For å kunne skreddersy markedsføringskampanjene våre til dine behov, samler vi inn informasjon om hvordan du kommer til nettsiden vår og hvordan du samhandler med annonsene våre. Dette hjelper oss med å gjøre annonsene og innholdet på web mer relevant for deg. Våre markedsføringspartnere bruker også denne informasjonen til egne formål, f.eks. for å tilpasse kontoen eller profilen din på plattformen deres.

Vi bruker også data-partnere som kan prosessere dine data i USA. I disse tilfellene finnes det en risiko for at amerikanske sikkerhetsmyndigheter kan få tilgang til dine data uten å gi deg nærmere beskjed, og uten at du har mulighet til å følge opp dette juridisk i USA.

Ja

nei